Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Άρη

2014-10-01 18:08
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Άρη

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Άρη ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά ενισχύεται σημαντικά με δύο μεταγραφικές προσθήκες. Ο λόγος για τους Μαριο Παπαδόπουλο και Μάουρο Πόι οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα από τη διοίκηση των κίτρινων. Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Παπαδόπουλου

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Βέροια, γεννήθηκε στις 10/12/1992 στη Νάουσα Ημαθίας, έχει ύψος 1,80 και βάρος 78 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τον Μακεδονικό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν οι Πόντιοι Κατερίνης. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα (29 συμμετοχές και 8 γκολ) και μετά την ολοκλήρωσή της μεταγράφηκε στη Βέροια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων (U-17).»

Ο Παπαδόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, www.arisfc.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά και την διοίκηση της ομάδας που με επέλεξαν και με ενέταξαν στο ρόστερ της ομάδας. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Άρη να εκπληρώσει τους στόχους του».

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Μάουρο Πόι. Ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που θα κάνει σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία και υπέγραψε για δύο χρόνια.

Ο Μάουρο Πόι γεννήθηκε στις 02/07/1981 στο Ροζάριο της Αργεντινής (έχει ιταλικό διαβατήριο), έχει ύψος 1,74 και βάρος 75 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Ροζάριο Σεντράλ. Επόμενοι ποδοσφαιρικοί σταθμοί ήταν η Ράσινγκ ντε Κόρδοβα και η Γοδόι Κρουζ (68 συμμετοχές και 11 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2007 αποφάσισε να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αποδεχόμενος την πρόταση της Skoda Ξάνθης. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε μέχρι το 2012 (115 συμμετοχές και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Τη σεζόν 2012-2013 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό (29 συμμετοχές), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Πόι, σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που όλα πήγα καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, τη δυναμική της οποίας την γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, ο Άρης είχε πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Η θέση του Άρη είναι στην Superleague».

Πηγή : www.prismasport.gr