Για την Λωρίδα της Γάζα

2014-08-05 18:51

Ομόφωνη ψήφιση του ψηφίσματος για τη Γάζα από το δημοτικό συμβούλιο Βριλησσίων μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους αλλάι;

Θα σταματήσει η επεκτατική πολιτική του Ισραήλ; Θα σταματήσει το σχέδιο των Ισραηλινών για κατάληψη όλης της Λωρίδας της Γάζα;

Στο χάρτη βλέπετε πως ήταν το 1946 η Παλαιστίνη και πως είναι σήμερα

Καλό είναι να βγαίνουν τέτοια ψηφίσματα αλλά δεν έχουν απολύτως καμιά ουσία, αφού ο Νετανιάχου δεν θα συγκλονιστεί από αυτό.

Και εξηγούμαι, η Λωρίδα της Γάζα έχει ΑΟΖ, ξέρετε τι σημαίνει αυτό; ¨Ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν στη κατοχή τους κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, θα το επιτρέψει αυτό το Ισραήλ; Για φανταστείτε να σηκώσει δύο πλατφόρμες άντλησης η Παλαιστίνη, τέρμα ο εμπορικός αποκλεισμός, χρήματα για το λαό της, χρήματα για όπλα και όχι σφεντόνες που έχουν τώρα (εντάξει έχουν και ρουκέτες μην το ξεχνάμε) αλλά δεν συγκρίνονται με τον οπλισμό που διαθέτει το Ισραήλ.

Στον Χάρτη βλέπετε την ΑΟΖ της Λωρίδας της Γάζα και τα κοιτάσματα που υπάρχουν σε αυτή

Άρα χαλάει η ανισορροπία που υπάρχει σήμερα όσον αφορά τον οπλισμό και οι Παλαιστίνιοι γίνονται επικίνδυνοι-πολύ επικίνδυνοι και αυτό το Ισραήλ δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψει.

Είδατε καμία σοβαρή παρέμβαση από κάποιο διεθνή οργανισμό; Αφού οι Εβραίοι έχουν μαζί τους τα αδελφάκια τους Αμερικάνους, υπάρχει περίπτωση να αρθρώσει κανείς αντίρρηση;

Να το ξέρετε οι Ισραηλινοί δεν θα ησυχάσουν εάν δεν εξαλείψουν τους Παλαιστίνιους. Οι εκατόμβες των αμάχων δυστυχώς θα συνεχιστούν.