Απίστευτη πρόταση από τους Ρόκετς στον Παπανικολάου για να μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

2014-07-16 15:16

Πόσα χρήματα δίνει η ομάδα του Χιούστον στον Ελληνα παίκτη - Τι προτίθεται να κάνει ο νεαρός φόργουορντ

 

Ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 5 εκατ. δολαρίων προσφέρουν οι Ρόκετς στον Κώστα Παπανικολάου, προκειμένου να τον δελεάσουν και να τον κάνουν κάτοικο Χιούστον.

Οι «Ρουκέτες» προσφέρουν το συγκεκριμένο ποσό για διετές συνεργασία με τον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος μπορεί αν το θελήσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα χωρίς να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο 23άχρονος στο συμβόλαιο που έχει με τους Μπλαουγκράνα υπάρχει buy out για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι σε ισχύ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Ρόκετς θα καλύψουν ένα μέρος του ποσό που αντιστοιχεί στην ελευθέρας του παίκτη. Συγκεκριμένα θα χρειαστεί να δώσουν 600.000 δολάρια, με τον Παπανικολάου να είναι υποχρεωμένος να δώσει τα υπόλοιπα 900.000 δολάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, παρακολουθούσε τον Κώστα Παπανικολάου καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν προκειμένου να δει αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Η απόφαση πλέον ανήκει στον Ελληνα φόργουορντ, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα αν θα κάνει το μεγάλο βήμα για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ή θα παραμείνει για μία ακόμα χρονιά στην Ευρώπη.

Πηγή : www.exedra.gr