Αναστασιάδης: «Είχα πει, αφήστε τον Μίτσελ να δουλέψει…»

2014-12-03 17:07

Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί του αυριανού ντέρμπι στο Φάληρο ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι προκειμένου να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

thumbnailΟι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ στην τηλεόραση της NOVA:

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Εμείς έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά έχουν κόπωση λόγω του ότι είχαμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να παίξουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η ομάδα έδωσε πολλές δυνάμεις για να αλλάξει το αποτέλεσμα, δεν ήταν δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Όλα αυτά κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε με μια ομάδα που πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα που αρχίζει να πετάει στα σύννεφα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί παίζει μέσα στην έδρα του, όπως και εμείς αν παίζαμε εδώ στην έδρα μας, θα ήμασταν το φαβορί για να κερδίσουμε. Αυτή την στιγμή φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά πρέπει κι εμείς να είμαστε όσο προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας…».

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Μη με ρωτάτε. Δεν ξέρω ποια παιδιά θα παίξουν ακόμη για να σας απαντήσω».

Για το ότι ο Μίτσελ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο και ποια η άποψή του για τον τεχνικό του Ολυμπιακού: «Δεν περίμενα να μιλήσω για τον Μίτσελ σήμερα. Όταν πριν 1,5 χρόνο περίπου είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός και έγραφαν οι εφημερίδες πως θα φύγει, είπα πως έχετε ένα πολύ καλό προπονητή, αφήστε τον να δουλέψει και μην βιαστείτε γιατί όντως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτα, τα αποτελέσματα λένε πόσο καλός προπονητής είναι και αυτά που έχει κάνει στον Ολυμπιακό από μόνα τους μιλάνε. Μιλάνε τα έργα, δεν μιλάει αυτός. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο».

Πηγή : thepaper.gr