Άγριος καβγάς στο ΠΑΣΟΚ: Βενιζέλος κατά “κακλαμανισμού”

2015-01-30 17:29

22:57 | 29 Ιαν. 2015

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκειας της κοινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εξαπολύει επίθεση κατά στελεχών για “κακλαμανισμό” και “μικροκακλαμανισμό”.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στειροποιώντας αρχικά τον Απόστολο Κακλαμάνη, έκανε λόγο για φαινόμενα “κακλαμανισμού” κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επικρίνοντας τη στάση ορισμένων στελεχών, που διατήρησαν ίσες αποστάσεις μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ.

“Κάποιοι πήγαιναν από εδώ και από εκεί”, είπε αναφερόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος, μετά την ανακοίνωσή του πως δεν θα είναι υποψήφιος, παρευρέθηκε σε συγκεντρώσεις και του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΔΗΣΟ. Ο Βενιζέλος αναφέρθηκε και σε περιστατικό με τα γραφεία στη Βουλή, λέγοντας πως Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε το γραφείο που θα έπαιρνε ο Βενιζέλος, εκτός αν το χρησιμοποιούσε ο Παπανδρέου. «Γιατί δεν λέει να πάρει μισό-μισό το γραφείο και ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος;» είπε σκωπτικά.

Συνεχίζοντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε και σε άλλα στελέχη κατηγορώντας τους για “μικροκακλαμανισμό”. “Φαινόμενα μικροκλαμανισμού είχαμε και στη Χίο”, είπε για τον Κώστα Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν κατέβηκε στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ κρατώντας ίσες αποστάσεις με το ΚΙΔΗΣΟ. Σειρά είχε ο γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

  • “Και εσύ Παύλο έπρεπε να έχει κατέβει στην Αργολίδα”
  • “Να απαντήσω;”
  • “Όχι να μην απαντήσεις!”
  • “Μα εγώ έβαλα πλάτη και στις ευρωεκλογές, οργανώσαμε σημαντική δουλειά με τη νεολαία και στο ΠΑΣΟΚ είμαστε έξι όροφοι με έξι κόμματα”
  • “Σου είπα δεν θέλω να απαντήσεις!”

Εκνευρισμένος ο Παύλος Χρηστίδης αποχώρησε.

Πηγή : tvxs.gr