Το κυβερνητικό του πρόγραμμα θα παρουσιάσει στις 21 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Θεοδωράκης

2014-07-31 14:57
 

Ο πρόεδρος του «Ποταμιού» βλέπει εκλογές και κάλεσε τα στελέχη του σε ετοιμότητα

 

Την «κυβερνητική πρόταση» του, θα ανακοινώσει το «Ποτάμι», στις 21 Σεπτεμβρίου, όπως προανήγγειλε ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης σε ανοιχτή συγκέντρωση φίλων του κόμματος, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κάλεσε τα μέλη, τις τοπικές και τις συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες σε ετοιμότητα για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας: «…Σε αυτές τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, εγώ νομίζω ότι θα γίνουν το χειμώνα, όχι το φθινόπωρο, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι μέχρι το φθινόπωρο, ο κόσμος θα έχει δύο κόμματα στο μυαλό του. Το κόμμα που ψήφιζε και το κόμμα που θα συνεργαστεί. “Άρα, εκεί το Ποτάμι πρέπει να είναι η κύρια επιλογή…»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης  είπε για ότι το κόμμα του ότι φέρνει ένα «φρέσκο αέρα» στην πολιτική και ότι είναι μια «δύναμη λογικής» και πρόσθεσε : «…Αν ο ψηφοφόρος ενισχύσει το Ποτάμι θα συνέλθουν και αυτά τα δύο μεγάλα κόμματα, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος του κόσμου».

Ακόμη υποστήριξε ότι «το πολιτικό σύστημα βαριέται και είναι ανίκανο να επεξεργαστεί και να σχεδιάσει λύσεις για τη χώρα» και διέβλεψε ότι το Ποτάμι θα αποκτήσει «ένα προβάδισμα έναντι των παλιών κομμάτων από τον Σεπτέμβρη», σημειώνοντας: «…Οι κινήσεις που κάνει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς είναι ένα δώρο στο Ποτάμι και αυτά που κάνει η κυβέρνηση τους και αυτά που πρέπει να κάνει και δεν κάνει».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «μπορεί να έχει την ορμή ενός καινούργιου πράγματος αλλά είναι ουσιαστικά επιστροφή σε ένα συντηρητισμό».

Πηγή : www.exedra.gr