Ρόσμπεργκ: Το άξιζε ο Χάμιλτον

2014-11-24 16:09

DDDEAAD8E7C77EAF1107F1B483049B34.jpg

Άξιο πρωταθλητή και… λίγο καλύτερο από τον ίδιο χαρακτήρισε τον Λιούις Χάμιλτον ο Νίκο Ρόσμπεργκ μετά την κατάκτηση του τίτλου από το Βρετανό ομόσταβλό του. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes δεν αναζήτησε πάντως δικαιολογίες στα προβλήματα που παρουσίασε το μονοθέσιό του.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ο Λιούις άξιζε τον τίτλο. Αυτό που συνέβη σε μένα και τα προβλήματα που αντιμετώπισα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο και δεν έχει σημασία να εστιάζουμε σε αυτά. Τα πήγε λίγο καλύτερα από μένα», τόνισε ο Ρόσμπεργκ λίγη ώρα αφότου δέχτηκε την παρηγοριά του Χάμιλτον (φωτο).

«Έφτασα πολύ κοντά στον τίτλο και είναι κρίμα που δεν τα κατάφερα. Πάντως είμαι περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ με την ομάδα. Το πίστευα πως μπορούσα να τα καταφέρω. Υπήρχε μια ελπίδα αν ο Λιούις αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Δεν τα παράτησα στιγμή και ήθελε να τερματίσω τον αγώνα. Ήταν μια γεμάτη ένταση, αλλά σπουδαία μάχη. Για τέτοιους αγώνες ασχολούμαστε όλοι με τη Formula 1. Ο Λιούις ήταν ο καλύτερος και η μεγάλη πρόκληση για μένα. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα εστιάσουμε στην επόμενη σεζόν. Το γεγονός ότι την τελευταία διετία υπερτερώ στις κατατακτήριες είναι μια καλή αφετηρία για μένα», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr