Πέντε βουλευτές της ΝΔ απειλούν να καταψηφίσουν την τροπολογία για τους δικαστικούς, Ζητούν αποκατάσταση και των ένστολων

2014-06-26 18:18

Με καταψήφιση της τροπολογίας για τα αναδρομικά στους δικαστικούς απειλούν πέντε βουλευτές της ΝΔ με κοινή τους δήλωση. Τις ζητούν σε αντάλλαγμα.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δάνης Τζαμτζής, ο Θεόδωρος Σολδάτος, ο Παύλος Βογιατζής και ο Δημήτρης Κυριαζίδης, στην ανακοίνωσή τους λένε από την μια ότι είναι θετική εξέλιξη η αποκατάσταση της αδικίας από την άλλη όμως ζητούν να

γίνει το ίδιο και για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών, ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση, με την οποία αποκαθίστανται οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών λειτουργών, αποτελεί για τους δικαστικούς μια θετική εξέλιξη, με δεδομένο, την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις και για τους βουλευτές.
Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή.

Οι Βουλευτές

1) Ηλίας Βλαχογιάννης Βουλευτής Τρικάλων
2) Ιορδάνης Τζαμτζής Βουλευτής Πέλλας
3) Θεόδωρος Σολδάτος Βουλευτής Λευκάδος
4) Παύλος Βογιατζής Βουλευτής Λέσβου
5) Δημήτριος Κυριαζίδης Βουλευτής Δράμας

Πηγή : www.bloko.gr