ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

2014-10-27 16:21
ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

Η ήττα από την Αστέρα Τρίπολης φέρνει στον ΟΦΗ ακόμη πιο δυσάρεστες συνέπειες από την απλή απώλεια των τριών βαθμών στην μάχη της παραμονής! Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Κρητικών, Τζενάρο Γκατούζο, παραιτήθηκε δημόσια, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος στους ώμους του, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ λόγω των οικονομικών προβλημάτων ενώ έριξε και ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως ''δεν με πιστεύουν''!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

'' Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι αυτό που θα πω είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν είμαι ο πρόεδρος η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω άσχημα και στενοχωρημένος αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Το κάνω αυτό επειδή αγαπάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό. Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και τον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα.

Δεν είναι σωστό να μιλήσω για αυτό το θέμα. Βασικά δεν είναι σωστό λόγω του σεβασμού που έχω στους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα. Νιώθω πολύ στενοχωρημένος γιατί πέρασα τέσσερις καταπληκτικούς μήνες. Είμαι σε μια καταπληκτική πόλη με καταπληκτικό κόσμο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου και εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Μέσα σε αυτήν την λέξη περιέχονται τα πάντα. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομα μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Και να κερδίζαμε η απόφαση μου θα ήταν ίδια. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή''.

Πηγή : www.e-volos.gr/