Μυθομανείς ή ηλίθιοι;

2014-01-15 23:00

Σήμερα εκνευρίστηκα πολύ και όπως αποδείχθηκε χωρίς λόγο! Αιτία; Κάτι τύποι που νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν, θα μας φιμώσουν και δεν θα λέμε και γράφουμε αυτά που θέλουμε. Πέσανε σε τοίχο όμως και ίσως τελικά φάνε τα μούτρα τους!

Όταν ξεκινήσαμε αυτή την ιστοσελίδα βάλαμε σκοπό να είμαστε όσο είναι αυτό δυνατό ακέραιοι και αποστασιοποιημένοι από προσωπικές συμπάθειες φιλίες κ.λ.π.

Πιστεύω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει, αυτό άλλωστε δείχνει και η επισκεψιμότητα της σελίδας μας, σε μερικούς όμως δεν αρέσει και προσπαθούν με κάθε μέσο να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, όλα στο βωμό του κλικ. Ε,  εμείς δεν θα πέσουμε εκεί κάτω χαμηλά που είναι, δεν θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια και ας πονάει, σε όποιον αρέσει, βλέπετε εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες, το μεράκι μας κάνουμε και όταν κάνεις αυτό που σου αρέσει συνήθως το κάνεις καλά.

Κάνετε που κάνετε τις λαμογιές σας, τουλάχιστον προσπαθήστε να μην σας παίρνουμε χαμπάρι, προς το παρόν δεν λέμε ονόματα αλλά θα μας αναγκάστε να σας κάνουμε βούκινο και τους δυό. Το σωστό είναι ότι θέλετε να μας το λέτε κατά πρόσωπο και όχι σαν …… άντε μη πω πίσω από τη πλάτη μας, κρίμα και σας θεωρούσα σοβαρούς ανθρώπους.

Και όπως λέει μια πολύ καλή μας φίλη, ο Μπάμπης το ελαφάκι μου είπε ότι είστε μυθομανείς ή ηλίθιοι.