Ανακοίνωση με αφορμή τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν απ’ την επίθεση αγνώστων στο σπίτι και στο αυτοκίνητο ενός εκ των 17 πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της «Αγιάς-Σοφιάς» εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι»…

 

τονίζουν πως καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, τονίζοντας πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν ουδεμία θέση στην ιστορία της ομάδας.

Παράλληλα, στέλνουν και μήνυμα για το γήπεδο, στο οποίο υπογραμμίζουν πως καθημερινά ξεπερνιούνται εμπόδια προκειμένου να «εκπληρωθεί το μεγάλο όνειρο».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τις απειλές και τη φθορά της περιουσίας σε βάρος του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη που κατέφυγε στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης του γηπέδου στη Νεα Φιλαδέλφεια.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν έχουν θέση στην ιστορία και την κουλτούρα του μεγάλου Συλλόγου που εκπροσωπούμε.

Εχουμε μάθει στα δύσκολα και διαβεβαιώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι προσπαθούμε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται από διαφόρους καθημερινά, να τα ξεπερνάμε για να εκπληρώσουμε το μεγάλο όνειρο όλων μας. Με ψυχραιμία, με σοβαρότητα και μεγάλη ευθύνη.

Είμαστε κατά της χρήσης οποιασδήποτε μορφής βίας αφού τέτοιες πρακτικές δε βοηθούν σε τίποτα, δε λύνουν τo πρόβλημα αλλά και ζημιώνουν το όνομα της ΑΕΚ».

Πηγή: Sport-fm.gr