Θεοδωράκης: Φαίνεται να έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της Κυβέρνησης

2014-06-27 15:43
 

«Το Ποτάμι βαδίζει τον δρόμο που ήθελε κι ο κόσμος, να γίνει παίκτης του πολιτικού συστήματος» υπογράμμισε ο αρχηγός του, Σταύρος Θεοδωράκης  ενόψει του πρώτου συνεδρίου του κόμματος στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου (27-29 Ιουνίου).

«Επιλέξαμε το Λαύριο για να τονίσουμε το "αύριο"» είπε ο κ. Θεοδωράκης. Έκανε λόγο για «πολύ μεγάλο ποσοστό για ένα κόμμα που δεν υπήρχε» και σημείωσε πως «ο κόσμος με το καλημέρα τού είπε έλα εδώ».

«Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα από το πουθενά, χωρίς κανένα κομματικό παρελθόν» ανέφερε και εξήγησε: «Είμαστε ένα προοδευτικό κίνημα που θέλει να έχει μαζί του τους προοδευτικούς φιλελεύθερους της χώρας και τους αριστερούς μεταρρυθμιστές».

«Είμαι απέναντι στον λαϊκισμό» πρόσθεσε και τάχθηκε υπέρ των μεταρρυθμίσεων, επικρίνοντας την κυβέρνηση για κόπωση, λέγοντας: «Φάνηκε ότι έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της κυβέρνησης».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης, «η λύση σήμερα στη χώρα δεν μπορεί να είναι ούτε το αριστερό έτσι όπως εμφανίζεται, ούτε το δεξιό, αλλά κάτι καινούριο. Το καινούριο δεν είναι πάντα κάτι που θα πέσει από τον ουρανό, αλλά είναι μία αξιόπιστη σύνθεση» συμπλήρωσε.

Πηγή : www.entertv.gr