Αναστασιάδης: «Eύχομαι τον Μάιο να λένε καλύτερα λόγια»

2014-11-06 15:17

Τη δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχει ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του Δικεφάλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση των παικτών ενόψει του αυριανού ματς.

Διπλή αποστολή PAOKweb.gr στην Ιταλία: Ηλίας Καπράλος, Μιχάλης Ζωγράφος.

Αναλυτικά:

Για την ενδεκάδα: «Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια παιδιά. Έχουν κάποια προβλήματα που θα τα δούμε μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Είμαστε οριακά. Δεν υπάρχεις κανένας λόγος να ρισκάρουμε».

Για την κούραση: «Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι κουρασμένη πριν από το παιχνίδι. Έχουμε μια φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να υπάρχει στα παιδιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αντιμετωπίζουμε»

Για το αν το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να νικήσουμε και να περάσουμε. Δεν αποφασίζω εγώ γι΄ αυτό, άλλος αποφασίζει»

Για τις διαφορές ανάμεσα σε ιταλικό και ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί παντού. όχι μόνο ανάμεσα στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Βλέπετε τι αποτελέσματα έρχονται. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες, ιστορία, αλλά το ποδόσφαιρο παντού είναι το ίδιο. Δεν γίνεται τώρα αυτό. Τα τελευταία 15 χρόνια ανεβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη συμμετοχή του Μάριο Γκόμεζ: «Αν δεν παίξει αυτός, θα παίξει κάποιος άλλος. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Εμείς από την πρώτη μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Αυτό εξαρτάται από πολλά. Από το ποιος θα μπορέσει να ανταποκριθεί τα συνεχόμενα ματς και στις προπονήσεις. Θα μπορούσαν κάποιοι να έχουν βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και τον εαυτό τους. Εμείς κάθε μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο»

Για το αφιέρωμα της UEFA: «Εύχομαι τον Μάιο να λένε καλύτερα λόγια και να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα»

Για την ήττα των «βιόλα» από την Σαμπντόρια: «Η Φιορεντίνα στην Ιταλία δεν πάει καλά. Το αποτέλεσμα με την Σαμπντόρια δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Εμείς θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν ασχοληθούμε με αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε λάθη που έχουμε ξανακάνει και η Φιορεντίνα το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Υπάρχουν κι άλλα που έγιναν, αλλά δεν πρέπει να τα αναλύσουμε εδώ, αλλά μεταξύ μας».

Για το αν συνδυάζει το αυριανό ματς με το προσεχές ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Αυτό το παιχνίδι που έχουμε αύριο. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά. Αυτό είναι το σκεπτικό μου»

Για το αν προσεγγίζει με ιδιαίτερο τρόπο το παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ιταλική ομάδα, όπως το αντιμετωπίζει ο κόσμος της ομάδας: «Είμαστε σε μια κατάσταση έντασης όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που έγινε με τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι χάσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αύριο, θα ανταμειφθεί και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Πηγή : www.paokweb.gr