Βριλήσσια-Κοπή πίτας από την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας

2017-02-08 13:52

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την Ομάδα Προφορικής Ιστορίας του Δήμου Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος κ. Ξ.Μανιατογιάννης έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας, καλή αρχή στην προσπάθεια αυτή, η οποία σηματοδοτεί μια κληρονομιά πολιτιστική και εκπαιδευτική για τη πόλη.

Τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η καταγραφή της αφήγηση της μνήμης της πόλης μας για όλους και μάλιστα με επαγγελματικό τρόπο και υποστήριξη από την Ιστορικό κα Βερβενιώτη, και συμπλήρωσε ότι ο δήμος μας  είναι συμπαραστάτης σε αυτό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φυσικά τα μέλη της ομάδας και η συντονίστρια της ομάδας κα Νίκη Κορόβηλα - Γαμβρούλα, καθώς και o Aντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κ.Βαφειάδης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Β.Αρσένη, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κος Φάνης Βαγενάς, ο Διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου κ. Π.Φυκίρης, το μέλος του Δ.Σ του ΟΚΠΑ κος Νίκος Κωστούλας και πολλοί παλιοί Βριλησσιώτες στους οποίους διανεμήθηκε σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com