Σχόλιο με αφορμή τη δημοτική δράση καθαρισμού του Δάσους Θεόκλητου

2017-06-15 18:01

Η παρούσα δημοτική αρχή έχει αποδείξει από την αρχή της θητείας της ότι δεν ενεργεί με γνώμονα παραταξιακά συμφέροντα και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Αυτά τα χαρίζουμε στον επικεφαλής της Νέας Πνοής και το στενό κομματικό περιβάλλον του που επιχειρούν να ενσταλάξουν το δηλητήριο του κομματισμού στη δημοτική μας ζωή και την τοπική μας κοινωνία. Πεποίθησή μας παραμένει ότι με τέτοιες πρακτικές δεν εκφράζουν ούτε καν τα οργανωμένα μέλη του πολιτικού χώρου της ΝΔ, τουλάχιστον την πλειοψηφία εκείνων που επιθυμούν την πρόοδο της πόλης.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της 3ης Εβδομάδας Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, δημοτική αρχή και δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί με τοπικούς φορείς, συλλογικότητες και ευαισθητοποιημένους πολίτες θα βρισκόμαστε το πρωινό του ερχόμενου Σαββάτου (17/6) στις 9 π.μ. στο Πυροφυλάκιο, επί των οδών Σολωμού και Παπαφλέσσα, για τη δράση καθαρισμού του Δάσους Θεόκλητου και την έμπρακτη στήριξη της περιβαλλοντικής προστασίας στην πόλη μας.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.