Πεντέλη-Ατύχημα στον αγωγό της ΔΕΣΦΑ στη Ράχη Χρυσούλη

2017-03-14 15:20

Διάτρηση από κεραυνό έγινε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στον αγωγό φυσικού αερίου του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) που διασχίζει το Πεντελικό στον περιμετρικό δρόμο της Πεντέλης με τον Αγ. Πέτρο με συνέπεια την επί οχτάωρον περίπου καύση με φλόγα του φυσικού αερίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων του αγωγού.

Στον τόπο εκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΔΕΣΦΑ επιτηρούσαν την καύση ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ.Πεντέλης κος Ζούνης Ιωάννης, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης και ειδικό Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής προκειμένου να αποφευχθεί η ευρύτερη διάδοση της φωτιάς. Θετικά λειτούργησε η προηγηθείσα βροχόπτωση στην αποτροπή μετάδοσης της φωτιάς.

Αποτελεί πάντως σημείο προβληματισμού η επικινδυνότητα που επιφυλάσσουν τέτοιες καταστάσεις για τον εναπομείναντα δασικό πλούτο του Πεντελικού

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com