Παρουσίαση του σεμιναρίου "Design Yourself" στην Κοινωνία των Πολιτών

2017-05-09 17:23
Κλείστε τα μάτια σας..
Θυμηθείτε ένα χώρο στον οποίο νιώσατε ασφάλεια και ηρεμία.. Ποια χρώματα υπήρχαν γύρω σαςΉταν φωτεινόςΠώς ήταν διακοσμημένος?
Ανοίξτε τα μάτια σας..
Κοιτάξτε γύρω σας..  Νιώθετε το ίδιο στο χώρο που βρίσκεστε?
 
Είναι γεγονός ότι τα κτίριατα σπίτια μας και τα αντικείμενα με τα οποία τα διακοσμούμεμας επηρεάζουν περισσότερο απ’ όσο νομίζουμεΒρίσκοντας τι είναι αυτό στο περιβάλλον μας που θα μπορούσε να «ξεκουράσει» την ψυχή μας, ερχόμαστε πιο κοντά στην αυθεντική, δημιουργική και αυθόρμητη πλευρά του εαυτού μας. 
Η αρχιτεκτονική μπορεί να μας δείξει ποιοι θα μπορούσαμε να είμαστε σε «ιδανικές συνθήκες».
Οι αρχιτέκτονες της ΟpsisarchitectsΦαίη Μητρούδη & Μαρία Ντούμα διεξάγουν ένα πρωτότυπο ευχάριστο  σεμινάριο, "DESIGN YOURSELF" , σχετικά με το design, το styling, την αρχιτεκτονική/ διακόσμηση, αλλά και τη χωροψυχολογία!
 
Συγκεκριμένα:
  • Πραγματοποιείται εισήγηση πάνω στην αρχιτεκτονική της ευτυχίαςτη χρωματολογία και την αλληλεπίδραση περιβάλλοντος χώρου-ανθρώπου.
  • Μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και ψυχολογικών τεστ, σας βοηθάμε να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει ανακαλύπτοντας και άλλες πτυχές της προσωπικότητάς σας (decor-  μόδα - styling).
  •  Ανακαλύπτουμε την ενέργειά μας και βρίσκουμε την προσωπική μας ταυτότητα
  • Παρουσιάζονται σύγχρονα trends και τρόποι εφαρμογής τους
  •  Μαθαίνουμε μαζί πώς, έστω και με απλές και οικονομικές αλλαγές, μπορούμε να ανανεώσουμε το χώρο μας,  και κατ’ επέκταση και τη διάθεσή μας
 
Την Τετάρτη 17/5/2017, στις 19.00 στο χώρο της Κοινωνία των Πολιτών, Ολύμπου 42, θα γίνει  παρουσίαση του σεμιναρίου! 
 
Σας περιμένουμε με χαρά!
Για την Κοινωνία των Πολιτών

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com