Πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αττικόν. Σύσκεψη για θέματα υγείας με δήμους Αττικής-Πειραιά

2016-03-07 18:01

Η πρόληψη, η προστασία ευάλωτων ομάδων, οι εμβολιασμοί, οι λοιμώξεις τα ατυχήματα και άλλα θέματα υγείας, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ με εκπροσώπους των όμορων Δήμων της Δυτικής Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

     Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία και πρόσκληση της Διοικήτριας Καθηγήτριας Γεωργίας Γερολουκά-Κωστοπαναγιώτου, στα πλαίσια συντονισμού και υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων πρωτοβάθμιας φροντίδας και προαγωγής υγείας σε δημοτικό επίπεδο.

     Το αντικείμενο συζήτησης που έγινε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αφορούσε στη συμβολή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ σε θέματα υγείας στους Δήμους και στις αντίστοιχες δομές τους.

     Κατά τη συνάντηση διατυπώθηκαν προτάσεις, προβληματισμοί και απόψεις από τους δημοτικούς εκπροσώπους, φορείς του Νοσοκομείου και της 2ης ΥΠΕ.

Αποφασίστηκε να καταγραφούν και να ιεραρχηθούν οι ανάγκες των Δήμων και στην αμέσως επόμενη συνάντηση να παρουσιαστεί και να αναλυθεί ο προγραμματισμός των δράσεων.

     Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ Χαράλαμπος Πλάτσης και εκπρόσωποι των Δήμων Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Νικαίας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αγ. Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Ιλίου και Αιγάλεω.  

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com