Ομιλία με θέμα "Αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου-Η σημασία των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας"

2017-11-14 16:03

Ομιλία της Προέδρου της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. κ. Αθηνάς Βαδαλούκα, με θέμα «Αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου – Η σημασία των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας», θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο PENTELICA PHARMACY στην Νέα Πεντέλη,  Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 28.

Πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν από χρόνιο πόνο καρκινικής ή μη αιτιολογίας, με αποτέλεσμα την μεγάλη κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική τους επιβάρυνση, χωρίς καν να γνωρίζουν την ύπαρξη των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, στα οποία μπορούν να θεραπευτούν. Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. από την ίδρυσή της ως επιστημονική εταιρεία εδώ και 20 χρόνια, αγωνίζεται για το δικαίωμα των ασθενών στην θεραπεία του χρόνιου πόνου, μέσα από το πλούσιο και δυναμικό επιστημονικό, κοινωνικό κι εκπαιδευτικό της έργο. Μεταξύ άλλων, συνεργάζεται στενά με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, με συλλόγους ασθενών αλλά και με δήμους οργανώνοντας συμβουλευτικούς σταθμούς Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.

Η Πρόεδρός της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. κ. Αθηνά Βαδαλούκα είναι Αν. Καθ. Αναισθησιολογίας – Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ, Γεν. Γραμματέας του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πόνου (WIP), Aντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου κατά του Πόνου (ΕuLAP), τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Αναισθησίας (ΕSRA) κι έχει συμμετάσχει σε πολλές σχετικές Εθνικές Επιτροπές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.grpalliative.gr

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com