ΟΚΠΑ Βριλησσίων-Εκδήλωση για τα κόκκινα δάνεια

2017-05-09 17:33

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών, διοργανώνει εκδήλωση την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Αίθουσα Μουσών, Κισσάβου 11) και ώρα 20.30 με θέμα:

‘Κόκκινα Δάνεια: Εξωδικαστικός Μηχανισμός & Χρέη προς το Δημόσιο’

Κύριος εισηγητής θα είναι ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος, ο συνδημότης μας κ. Φώτης Κουρμούσης - Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση αφορά αφενός ιδιώτεςκαθώς παρουσιάζει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και αφετέρου υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Οι στόχοι της εκδήλωσης είναι: 

  • Να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για τα «κόκκινα δάνεια» όσο και για τις οφειλές προς το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., ΕΦΚΑ κλπ) και
  • Να απαντηθούν ερωτήματα – απορίες των παρευρισκόμενων.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com