Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη

2017-02-16 16:44

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο ΤΥΠΕΤ η εκδήλωση για τον μεγάλο Έλληνα λογοτέχνη Νίκο Καζαντζάκη, την οποία διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο της 24ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και κεντρικό ομιλητή κ. Γεώργιο Στασινάκη.

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σ. Χαντζάρα, αφού ευχαρίστησε τον κ. Στασινάκη και τον Σχολικό Σύμβουλο της 24ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής κ. Γιαννίκα, προλόγισε τον ομιλητή και αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να διατηρηθεί η μνήμη του εμβληματικού λογοτέχνη και να διαδοθεί παγκοσμίως το πολύτιμο έργο του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην υπουργός κ. Ρωμαίος, ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ανδρώνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κ. Βαφειάδης, ο Διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου Π. Φυκίρης, η πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής κ. Παρασκευοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Μουζάκης και Θ. Πορφύρη, η σχολική σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Β΄ Αθήνας κ. Μ. Πούλου-Παπαδοπούλου, ο κ. Ε. Ανδρής, αιρετός ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας, εκπαιδευτικοί και πλήθος δημοτών της πόλης μας.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com