Με 26 νέους εργαζόμενους ενισχύεται ο Δήμος Βριλησσίων

2017-05-09 17:54

Τους πρώτους 26 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες του Δήμου μέσα από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους επόμενους οχτώ μήνες υποδέχθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Βριλησσίων.

Ο κ. Μανιατογιάννης, αφού τους καλωσόρισε στην οικογένεια του Δήμου Βριλησσίων, τόνισε πως η προσφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς «όλοι μαζί έχουμε τον ίδιο στόχο, να υπηρετούμε τους δημότες κάνοντας την καθημερινότητα ευκολότερη».

Ο Δήμαρχος δήλωσε πως η ενίσχυση του Δήμου με νέο προσωπικό στους Οργανισμούς και στις υπηρεσίες Καθαριότητας – σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό αυτών των διευθύνσεων – θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των δημοτών.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος θα υποδεχθεί και τους υπόλοιπους συμβασιούχους από το σύνολο των 72, που έχει κατατάξει το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στις υπηρεσίες του.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com