Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΑΠΗ Δ.Κ. Ν.Πεντέλης

2017-01-30 15:33

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό συνεχάρη τον Υπεύθυνο του ΚΑΠΗ κο Λευτέρη Κιτσούλη για την άριστη λειτουργία του και έστειλε τοπικά και εθνικά μηνύματα ευθύνης, αισιοδοξίας, αυτοδημιουργίας, πατριωτισμού, αξιοκρατίας, εργατικότητας και αγώνα για τον τόπο και την πατρίδα. Κλείνοντας ο Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη επιλογής των προσωπικοτήτων της εξουσίας με βάση την αυτοδημιουργία και τη διαδρομή των υποψηφίων και όχι με μόνο κριτήριο το νεαρό της ηλικίας και το κόμμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Γεώργιος Μουαμελετζής, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Δημήτρης Μιχαλέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, Καίτη Μασμανίδου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, ο Διευθυντής της Α΄Παθολογικής Κλινικής Σισμανογλείου κος Ιωάννης Σαφλιάνης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.