Ιστοσελίδες ακατάλληλου περιεχομένου έχουν βρει τρόπο να ανεβάζουν βίντεο τους στο YouTube

2017-01-19 16:55
Ιστοσελίδες ακατάλληλου περιεχομένου έχουν βρει τρόπο να ανεβάζουν βίντεο τους στο YouTube
 

Ιστοσελίδες «ενήλικου» περιεχομένου φαίνεται ότι έχουν βρει ένα παραθυράκι στο YouTube το οποίο εκμεταλλεύονται προκειμένου να ανεβάσουν ακατάλληλα βίντεο στην πλατφόρμα.

Η ιστοσελίδα τεχνολογίας TorrentFreak ανακάλυψε πρόσφατα ότι ορισμένα websites είχαν ανεβάσει βίντεο τα οποία δεν εμφανίζονταν δημόσια στο YouTube, ωστόσο μπορούσαν να προβληθούν σε άλλους ιστότοπους.

Αυτό το ψεγάδι επιτρέπει σε μια ιστοσελίδα να φιλοξενεί δωρεάν την ταινιοθήκη της χρησιμοποιώντας το χώρο και το εύρος ζώνης της Google.

Τα εν λόγω βίντεο μπορούν να αναρτηθούν στο YouTube βάσει μιας «ιδιωτικής» ρύθμισης που τα αποτρέπει να εμφανίζονται δημόσια σε κάποιο website ή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η ρύθμιση αυτή απενεργοποιεί επίσης τη λειτουργία ενσωμάτωσης, η οποία συνήθως επιτρέπει στα βίντεο να αναρτώνται σε άλλες ιστοσελίδες.

Ωστόσο, το TorrentFreak αναφέρει ότι ορισμένα websites έχουν ανακαλύψει έναν τρόπο με τον οποίο μπορούν να αναπαράγουν κρυφά βίντεο που έχουν ήδη ανέβει στις δικές τους εξωτερικές υπηρεσίες μεταδίδοντας τα δεδομένα από το googlevideo.com – έναν τομέα που λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Google.

Η ιστοσελίδα τεχνολογίας αναφέρει ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές πώς ακριβώς τα websites ενήλικου περιεχομένου καταφέρνουν κάτι τέτοιο.

 

 

πηγή : techit.gr

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com