Ετήσια Ενοριακή Γιορτή του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας της Δ.Κ. Μελισσίων

2018-05-15 18:16

Στην ετήσια ενοριακή γιορτή που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Μαρίνας το Σάββατο 12 Μαΐου στο κέντρο «Άγγελος» στην πλ. Αγ. Τριάδας της Δ.Κ. Πεντέλης παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιδήμαρχο κο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Άντα Μπούσουλα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού για την τεράστια πρόοδο που έχει υλοποιήσει στην οικοδόμηση του Ναού στη θητεία του με την αξιοποίηση χορηγιών. Τόνισε επίσης ότι είναι ευλογία Θεού η παρουσία εκλεκτών προϊσταμένων στις ενορίες Αγ.Μαρίνας της Δ.Κ. Μελισσίων, Αγ.Παρασκευής της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης και Πρ.Ηλία - Αγ.Σεραφείμ της Δ.Κ.Πεντέλης, οι οποίοι προσπαθούν την προώθηση και την ολοκλήρωση του έργου ανοικοδόμησης των Ιερών Ναών.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι η εκκλησία και τα έργα παιδείας και υγείας στηρίζουν την κοινωνία και σ’αυτά ο Δήμος θα είναι δίπλα με όλες του τις δυνάμεις.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com