Επιτροπή Αγώνα για το Κυκλοφοριακό πολιτών Βριλησσίων-Συνάντηση με τον δήμαρχο

2017-01-30 15:50

Σας γνωστοποιούμε ότι την 4/6/2015 ξεκίνησε η διαδικασία  διενέργειας διαγωνισμού, γα την ανάδειξη Μελετητή της πολυαναμενόμενης Κυκλοφοριακής Μελέτης Σχεδιασμός και διαχείριση βιώσιμης κινητικότητας στο Δήμο Βριλησσίων», όπως είναι η επίσημη ορολογία). Ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων των διαγωνισθέντων οκτώ υποψηφίων Μελετητών, κατακυρώθηκε τελικά στην επιλεγείσα Σύμπραξη Μελετητικών Γραφείων «DENCO ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕ»-«ΤΙΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ».

 

Μετά την εξέλιξη αυτή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της «Επιτροπής Αγώνα για το Κυκλοφοριακό» με το Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη, για το, από πολλών ετών, χρονίζον αυτό θέμα.

Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι, αμέσως μετά την υπογραφή της Σύμβασης, εντός του Ιανουαρίου 2017, μεταξύ Δήμου και Μελετητή θα:

 

α.- διοργανώσει σειρά συνελεύσεων ανά Δημοτική Πολεοδομική Ενότητα-γειτονιά, παρουσία και του Μελετητή, ώστε να καταγραφούν οι απόψεις-προτάσεις των δημοτών.  

β.-  ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους φορείς της πόλης.

γ.-  γνωστοποιήσει στον Μελετητή την προεργασία της «Επιτροπής Αγώνα για το   Κυκλοφοριακό» (ενέργειες, κυκλοφοριακές μετρήσεις, Τεχνική Έκθεση, κ.λ.π.), που είχε γίνει σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και το θετικό  της συνεργασίας της Επιτροπής με τον Ανάδοχο της μελέτης. Να σημειώσουμε ότι, η προεργασία αυτή είχε κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένων των πρώην και νυν Δημάρχων.

δ.- προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού   Συμβουλίου.

 

Επισημάναμε στον κ. Δήμαρχο την ανάγκη τήρησης, κατά την από τον ανάδοχο  μελετητική διαδικασία, της νομιμότητας.

Για κάθε τι άξιο αναφοράς, θα σας ενημερώνουμε.

Εν αναμονή των εξελίξεων σας ευχόμαστε

Καλή Χρονιά

Υ.Γ.: Μόλις εχθές (26/1/2017) πληροφορηθήκαμε ότι η σχετική σύμβαση υπογράφηκε.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com