Εορτασμός του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου της Δ.Κ. Μελισσίων

2018-09-11 15:27

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο ομώνυμο παρεκκλήσι στην περιοχή Παλιάγιαννη της Δ.Κ. Μελισσίων.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου το απόγευμα τελέστηκε ο Μεθεόρτιος Εσπερινός προς τιμή της ανάμνησης του γεγονότος της Αποτομής της Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστή και στην συνέχεια ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Ελληνικής Αστυνομίας με προορισμό τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου και εναπόθεσαν την εικόνα του Αγίου.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με πλήθος πιστών συνόδεψε την περιφορά της Ιεράς Εικόνας  μαζί με τον εθελοντή Σύμβουλό του κ. Κων/νο Καζάκο, τον Θεματικό Αντιδήμαρχο κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Δ.Κ. Μελισσίων κ. Σάββα Βορέα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Άντα Μπούσουλα και Ιωάννη Ζώη, τον Τοπικό Σύμβουλο Δ.Κ. Μελισσίων κ. Γιώργο Μαγιάτη, και την Αντιπρόεδρο Α’ βάθμιας Σχ. Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου.

Παρέστησαν επίσης ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Νικόλαος Δροσάτος ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του τ. Δήμου Νέας Πεντέλης κ. Κων/νος Μαργαρίτης και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.