Δήμος Βριλησσίων-Απάντηση σε δημοσίευση από τοπική ιστοσελίδα

2017-05-10 12:22

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                              

ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ

Δ/νση: Βερνάρδου 23

15235 Βριλήσσια

Τηλ.:   213 2050510

Email: dimarxos.press@vrilissia.gr

 

10-5-2017

Απάντηση σε δημοσίευση

Η Δημοτική Αρχή με θλίψη διαπιστώνει ότι ο κος Ιωαννίδης και τα περί αυτόν φιλικά του τοπικά γαλάζια μπλογκς – «παπαγαλάκια», συνεχίζουν αμείωτα, χωρίς όμως επιτυχία, την άθλια προσπάθεια να βάλουν κομματικές ταμπέλες στους συμμετέχοντες στα δημοτικά δρώμενα και στην τοπική μας κοινωνία.

Στην εικονική αυτή πραγματικότητα του κου Ιωαννίδη και στα «παπαγαλάκια» του, η Δημοτική Αρχή απαντά ότι:

  • Η εποχή των φακέλων της ασφάλειας και των ομοϊδεατών αυτής έχει περάσει οριστικό στο παρελθόν.
  • Ο Δήμαρχος, τα στελέχη της δημοτικής αρχής και συνολικά το δυναμικό της δημοτικής παράταξής «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» είναι γνωστό και αποδεδειγμένα στους δημότες ότι τοποθετούν τη συμμετοχή και συνεισφορά τους στο τοπικό γίγνεσθαι πάνω από κάθε κομματική επιρροή και επιλογή, κι όταν αυτή ακόμα την έχουν τη θέτουν στην υπηρεσία του τόπου και όχι το αντίστροφο. Για αυτό τον λόγο, τον Μάιο του 2014 αναδείχτηκε δημοτική πλειοψηφία χωρίς κομματικό χρίσμα, κάτι το οποίο συνέβη για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά του Δήμου μας.
  • Είναι όμως, επίσης, γνωστό και δεδομένο ότι για τη συμμετοχή στη δημοτική μας παράταξη, όπως δεν προαπαιτείται, έτσι και δεν αποκλείεται και η συμμετοχή μελών κομμάτων κάτι άλλωστε υγιές και συνηθισμένο στο δημοκρατικό πολιτικό πεδίο.
  • Είναι όμως  ακόμα πιο γνωστό ότι ο κ. Ιωαννίδης και η Νέα Πνοή (το μαρτυρά και το πανελλήνιο γαλάζιο brand των ομώνυμων δημοτικών συνδυασμών) εξαρτούν την παρουσία τους στην τοπική κοινωνία από το κόμμα τους. Αν τόσο πολύ εξακολουθήσει να το θέλει να σταθεί απέναντί μας ο απορριφθείς από τους πολίτες των Βριλησσίων πρώην Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2019 του ευχόμαστε όταν έρθει η ώρα να λάβει εκ νέου το χρίσμα από τα κεντρικά της ΝΔ και να δοκιμάσει για άλλη μια φορά την κρίση των συντοπιτών μας, αλλά να έχει διαρκώς μέχρι τότε το νου του και τα μάτια του τέσσερα, γιατί ίσως είναι άλλοι και με στενές σχέσεις με το Μοσχάτο εκείνοι που τελικά θα σπεύσουν να τον καρατομήσουν πριν το κάνει η δημοτική κάλπη.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική του και αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί εξ ιδίων να κρίνει τα αλλότρια…

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com