Δήμος Βριλησσίων-Ανακοίνωση επισκέψεων σε επιχειρήσεις

2017-02-10 16:39

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

 

 

Ο Δήμος Βριλησσίων με τη στήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων, προσκαλεί τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας να συμμετέχει στη δημοτική ψηφιακή πλατφόρμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης και επιβράβευσης κατοίκων για την ανακύκλωση.

Με την πρωτοβουλία αυτή, δίνεται η δυνατότητα σε όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν και να παράσχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα ή και υπηρεσίες τους ως επιβράβευση στους πολίτες που συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις ευαισθητοποίησης και ανακύκλωσης.

Με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες ευαισθητοποιούνται, ενημερώνονται και δρουν για την ανακύκλωση και επιβραβεύονται, ενώ παράλληλα οι τοπικές επιχειρήσεις επωφελούνται από την προβολή τους.

Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως τις 17 Φεβρουαρίου 2017, σχετικό έντυπο συμμετοχής, που είναι διαθέσιμο στη σελίδα www.followgreen.gr/offers.

Σας καλώ όλους να συμβάλλουμε στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον, μια καθαρότερη πόλη, με παράλληλη ενίσχυση και προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας.

 

Ο Δήμαρχος

 

Ξενοφών Μανιατογιάννης

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com