Διάκριση για την Mentionlytics στα Digital Media Awards (Dime) 2017

2017-06-01 19:33

Την Τετάρτη 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν για 4η χρονιά τα Digital Media Awards 2017, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους των Ψηφιακών Μέσων σε μια διοργάνωση. Η τελετή απονομής των βραβείων Dime 2017 έλαβε μέρος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, παρουσία όλης της αγοράς των Digital Media. Ο σκοπός των Dime είναι να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα. H μεγάλη συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, έδειξαν ξεκάθαρα την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

 

Η startup Mentionlytics, έχοντας δημιουργήσει μια καινοτόμα υπηρεσία για παρακολούθηση φήμης (Brand Monitoring) με στόχευση την παγκόσμια αγορά, απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Best Innovative Service! Το βραβείο παρέλαβαν οι Μάνος Περακάκης και Μαριάννα Σιγανού.

 

 

Η εταιρεία, είχε ήδη αποσπάσει τον Ιανουάριο το Platinum AVA Digital Award από τον αμερικάνικο οργανισμό Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP), ενώ το Φεβρουάριο κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Startups στα Ελληνικά WebXAwards και τον Μάρτιο απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Ηλεκτρονικό Εμπόριο» στα Παπαστράτος Startup/Scaleup Awards 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το Mentionlytics θα βρείτε στο επίσημο site https://www.mentionlytics.com/

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com