Χρυσή Startup στα WebX Awards η Mentionlytics!

2017-03-02 16:06

Xρυσή Startup στα WebX Awards η Mentionlytics!

 

Συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο η πορεία βραβεύσεων για τη Web & Social Media Monitoring Startup Mentionlytics, καθώς μετά το Platinum AVA Digital Award, που κέρδισε τον Ιανουάριο από τον αμερικάνικο οργανισμό Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP), απέσπασε και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Startups στα Ελληνικά WebX Awards.

Αξιολογώντας τα επί μέρους χαρακτηριστικά των διαγωνιζόμενων έργων, το web experience, αλλά και τη δυναμική τους σε επίπεδο design, functionality, technology κ.α., οι κριτές ανέδειξαν τη δυναμική του ελληνικού web αλλά και τις εταιρείες που τροφοδοτούν την εξέλιξή του με τη δημιουργικότητα και τεχνογνωσία τους. Η εκδήλωση απονομής πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο gazARTE, με διοργανωτές την εταιρία Boussias Communications, ενώ το βραβείο παρέλαβαν οι Μάνος Περακάκης και Γιάννης Κοπανάκης, co-founders του Mentionlytics.

 

 

 

Σχετικά με το Mentionlytics

 

Το Mentionlytics είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Web & Social Media Monitoring. Ιδρύθηκε από το Μάνο Περακάκη, Γιάννη Κοπανάκη και Γιώργο Μαστοράκη, ενώ σε μόλις μερικούς μήνες από την εμφάνισή του στην αγορά, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην παγκόσμια βιομηχανία εργαλείων Digital Marketing. To πελατολόγιο της εταιρείας ήδη συμπεριλαμβάνει επιχειρήσεις και Agencies από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Νιγηρία, Κένυα, Φιλιππίνες, Ιταλία, Καναδά και Ελλάδα.

Διαφέροντας ουσιαστικά σε πολλά σημεία από τα ήδη υπάρχοντα συστήματα, καταφέρνει να ανακαλύπτει χιλιάδες αναφορές βοηθώντας ουσιαστικά τα brands να χτίσουν μια αξιόπιστη εικόνα που έχουν οι χρήστες για αυτά. Η παρακολούθηση ολόκληρου του ιστού και όχι συγκεκριμένων ιστοχώρων, καθώς και η υποστήριξη σχεδόν όλων των δημοφιλών Social Media, συμπεριλαμβανομένου των Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest και Instagram καθιστά το Mentionlytics την νέα καινοτόμα δύναμη στην ανακάλυψη των mentions σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Mentionlytics θα βρείτε στο επίσημο site, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν χρήσης ώστε να δείτε τα αποτελέσματα για το Brand σας άμεσα: https://www.mentionlytics.com/

 

Τα επόμενα βήματα της εταιρείας στοχεύουν, πέρα από την συνεχή εξέλιξη του συστήματος της και στην ενδυνάμωση της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά.

 

 

Εικόνα - Απόσπασμα από το Report του Mentionlytics

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com