Χριστίνα Παππά: Η κρίση, οι φόροι και το πωλητήριο στο σπίτι της Μυκόνου

2014-11-21 16:23

Πωλητήριο στο σπίτι της στην Μύκονο έχει βάλει η Χριστίνα Παππά. Πωλείται όπως είναι… επιπλωμένη η πολυτελής βίλα που αποτέλεσε για πολλά χρόνια το ησυχαστήριο της ηθοποιού.

1

Δύσκολες οικονομικά εποχές για όλους τους Έλληνες και η Χριστίνα Παππά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ηθοποιός αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα υπέρογκα ποσά για την συντήρηση που χρειάζεται το σπίτι, ενώ δεν μπορεί να καλύψει και τους φόρους που ζητά η εφορία για το ακίνητο και έτσι αποφάσισε να το παραχωρήσει.

Αν και, όπως η ίδια εξομολογείται, της είναι πάρα πολύ δύσκολο και στενάχωρο να αποχωριστεί αυτό το σπίτι. «Ναι η αλήθεια είναι ότι το πουλάω το σπίτι. Αφενός γιατί τα τελευταία χρόνια πηγαίνουν όλοι οι φίλοι μου και μένουν στο σπίτι μου, εκτός από εμένα και αφετέρου γατί είναι τεράστιο το κόστος συντήρησης του αυτή την στιγμή. Δυστυχώς το κράτος μας έχει φορτώσει με πολλούς φόρους, ΕΝΦΙΑ και τα σχετικά, που σε αντίθεση με παλιά που ένα σπίτι στην Μύκονο ήταν προνόμιο τώρα αποτελεί περιττό είδος πολυτέλειας που φορολογείται στο έπακρον. Θα πρέπει όμως να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής γιατί διαφορετικά δεν έχω σκοπό να το «σκοτώσω», που λέμε, όσο και όσο. Θα δω τι θα κάνω αν δεν βρεθεί…» τόνισε στο Ciao.

Πηγή : arouraios.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com