Χάος στο Instagram: Διεγράφησαν εκατομμύρια λογαριασμοί -Τι συνέβη

2014-12-25 23:02
 
Χάος στο Instagram: Διεγράφησαν εκατομμύρια λογαριασμοί -Τι συνέβη
 

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα κυρήξει πόλεμο στους ανενεργούς χρήστες και στα ψεύτικα προφίλ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών θα διαγράψει τους λογαριασμούς που δεν σέβονται τους κανόνες λειτουργίας της ηλεκτρονικής κοινότητας θέλοντας έτσι να αποφύγει τους ψεύτικους λογαριασμούς που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες που λειτουργούν ύπουλα για εμπορικούς σκοπούς.

Οι ειδικοί των κοινωνικών μέσων δικτύωσης προέβλεψαν ότι θα δημιουργηθεί χάος και ότι θα διαγραφούν πάνω από 10 εκατομμύρια λογαριασμοί. Η διαδικασία ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα και οι χρήστες του Instagram έχουν αρχίσει και πανικοβάλλονται. Οι πιο δημοφιλείς λογαριασμοί ,κυρίως διασημοτήτων και χρηστών που χρησιμοποιούσαν πολλαπλά hashtag για να αυξήσουν τον αριθμό των ψηφιακών φίλων τους , είδαν τους ακόλουθους τους να μειώνονται κατά χιλιάδες.

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών σε αυτή την απόφαση. Από τη μια πλευρά υπάρχουν αυτοί που έχουν θυμώσει και χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις κατά του Instagram και από την άλλη πλευρά οι χρήστες που θεωρούν ότι ήταν μια καλή απόφαση που θα κάνει την χρήση του μέσου πιο ευχάριστη.

Πηγή : techit.gr/

 

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com