Το... παρεξηγημένο σκόρδο: Μάθετε τις ευεργετικές του ιδιότητες!

2014-11-14 18:33

Το... παρεξηγημένο σκόρδο: Μάθετε τις ευεργετικές του ιδιότητες!

Οι ευεργετικές τους ιδιότητες θα σας εντυπωσιάσουν.

Και ποια από εσάς δεν έχει αντισταθεί σε μία κουταλιά τζατζίκι μόνο και μόνο για να κρατήσει την αναπνοή της καθαρή; Κι όμως δεν έπρεπε να το κάνετε! Οι ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου είναι πολλές και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες! Πάμε να τις δούμε:


-Προλαμβάνει γρίπη και κρύωμα: Με άλλα λόγια ό,τι χρειάζεστε για την εποχή αυτή ώστε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας. Προσθέστε λίγο σκόρδο στις σούπες και στα ψητά κρέατα!

-Καταπολεμά τον καρκίνο: Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Ινστιτούτο έρευνας για τον Καρκίνο, αν αφήσετε το σκόρδο κομμένο και ξεφλουδισμένο για 10 λεπτά να... «ηρεμήσει» πριν το μαγειρέψετε, τότε έχετε μειώσει κατά πολύ τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στο παχύ έντερο.

-Μειώνει την χοληστερόλη: Αν η χοληστερόλη σας είναι στα ύψη, μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μισή σκελίδα σκόρδου. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

-Βοηθά στη μνήμη: Αν πιάνετε τον εαυτό σας κάπως να ξεχνάει, μάλλον βρήκαμε το γιατρικό σας! Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με λίγες σκελίδες σκόρδου ή δοκιμάστε το και ωμό.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com