Τι είχες Γιάννη ότι είχα πάντα

2013-01-15 16:25

Καλάσνικοφ και μπαμ και μπουμ οι τουφεκιές! Ε και; Άντε τώρα βρες ποιος είναι από πίσω, το ζήτημα είναι η χρονική στιγμή που έγινε, παλιό κόλπο αποπροσανατολισμού που δυστυχώς πιάνει ακόμα!

Χθες μπήκε άλλη μια ταφόπλακα από πάνω από τις προηγούμενες δύο και δεν ασχολήθηκε κανείς, βέβαια μεγάλο μάλλον το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου το έχουν τα ΜΜΕ, που και αυτά παίζουν το ρόλο τους σαν καλοί υπήκοοι της συγκυβέρνησης.

Ας είναι καλά τα μπλόγκ και τα σάιτ, όσα από αυτά δεν είναι φερέφωνα, που δεν έδωσαν την έκταση που θα επιθυμούσαν κάποιοι στο θέμα της «τρομοκρατικής»; επίθεσης και ασχολήθηκαν με το μείζον θέμα του νομοσχεδίου.  

Τώρα θα μου πείτε ε και; Αφού ψηφίστηκε κανονικά και δεν άνοιξε μύτη! Ακόμα και μέσα στη βουλή με την επίθεση ασχολούνταν ανταλλάσσοντας αιχμές, παρά με την καταδίκη της χώρας που ψήφισαν.

Ειλικρινά έχω βαρεθεί να γράφω και να λέω μια ζωή τα ίδια και τα ίδια, φως δεν βλέπω από πουθενά!

Ακόμα και αυτοί που το έπαιζαν επαναστάτες (χωρίς ή με αιτία) άρχισαν να νερώνουν το κρασί τους και μάλιστα πολύ, από την κατάργηση του μνημονίου, πήγαμε στην διαπραγμάτευση, άρχισαν να μιλάνε για μεταρρυθμίσεις, ουσιαστικά ενώ μιλούσαν για επονείδιστο χρέος, τώρα το αποδέχονται!

Τι είχες Γιάννη ότι είχα πάντα, ανέβηκαν τα ποσοστά τους και σαν καλά παιδιά αρχίζουν και χαϊδεύουν αυτιά, είναι γλυκιά η άτιμη η εξουσία και σε κάνει να ξεχνάς, η επαναστατικότητα πήγε στην άκρη και ήρθε η συγκατάβαση και τώρα που η διαφορά γύρισε έστω και για μισή μονάδα προβλέπω ότι θα δούμε και άλλα γραφικά.

Το κακό είναι ότι οι προσδοκίες ενός μεγάλου κομματιού του λαού που πίστεψε, πολύ σύντομα θα διαψευσθούν και θα ξαναγυρίσουμε και πάλι στην πλήρη αβεβαιότητα και στο σκοτάδι στην άκρη του τούνελ.

Ο Ανωβριλησσιώτης

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com