Τελικά θέλουμε να ξεχρεώσουμε η όχι;

2013-03-24 03:19

Σε αυτή τη χώρα έχουμε χάσει εντελώς το μέτρο και τη λογική, κάποιοι «άγνωστοι» κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, ο λόγος; Αυτοί ξέρουν! Πιθανόν περιβαλλοντικοί, βέβαια οι γιαλαντζί οικολόγοι, του καναπέ, με αυτή τη λογική να σταματήσουμε τις εξορύξεις του λιγνίτη, του βωξίτη, να μην γίνουν γεωτρήσεις για την άντληση πετρελαίου, φυσικού αερίου κ.λ.π.

Σε μια εποχή που η χώρα και οι πολίτες της μαστίζονται από την χειρότερη κρίση, που σε λίγο καιρό εάν συνεχιστεί θα έχουν συνθήκες κατοχής, κάποιοι ανεγκέφαλοι, στερούν θέσεις εργασίας που τόσο τις έχουμε ανάγκη και επίσης στερούν την ελληνική οικονομία από σοβαρά έσοδα.

Θα κινδύνευαν λέει οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής, σοβαρά; Τι μου λέτε; Σας πήρε ξαφνικά ο πόνος; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τις συνθήκες εργασίας στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τις συνθήκες εργασίας και ζωής των κατοίκων στην χωματερή; Για τι συνθήκες εργασίας στα λιγνιτωρυχεία; Στα ορυχεία Βωξίτη; Επιλεκτική δράση;

Το χειρότερο είναι ότι μερικοί επιχαίρουν για όλο αυτό, παράλληλα όμως διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί, εμ έτσι δεν γίνεται «κύριοι» για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε μια ώρα αρχύτερα, πρέπει και χρυσό να βγάλουμε και πετρέλαιο και φυσικό αέριο και ουράνιο και ότι άλλο έχει αυτή η ευλογημένη γη, μπας και δούμε άσπρη μέρα, τουλάχιστον όχι εμείς αλλά τα παιδιά μας.

Δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που πάει να γίνει; Μαζί σας να το συζητήσουμε, αλλά δεν καταστρέφεις και δεν εμποδίζεις 4.500 νέες θέσεις εργασίας, πολεμάς με άλλο τρόπο.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com