Πώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σαμαράς, έπιασε στα πράσα την Φουρέιρα με τον εφοπλιστή Σπ. Λυκούδη

2014-12-15 16:51
Πώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σαμαράς, έπιασε στα πράσα την Φουρέιρα με τον εφοπλιστή Σπ. Λυκούδη

Σύμφωνα με τη Real Life, ο χωρισμός του Σαμαρά και της Ελένης Φουρέιρα, που ετοιμαζόταν μάλιστα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο βελούδινος δεν ήταν, ενώ στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ωστόσο, αυτό είναι μικρό το κακό, αφού πίσω από το χωρισμό φαίνεται ότι κρύβεται ένα απίστευτο παρασκήνιο.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, τα πρώτα «γκρίζα» σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν ένα μήνα, όταν η Ελένη Φουρέιρα ήταν ψυχρή απέναντι στον Σαμαρά.

Ο Σαμαράς δεν καταλάβαινε πού οφειλόταν η αλλαγή στη διάθεση της Ελένης Φουρέιρα, ενώ όταν φίλοι του τον ενημέρωσαν για την «παρέα» που έκανε με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ο Σαμαράς έβαλε μέχρι και ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει.

Και επιβεβαιώθηκε, πλέον, ότι εκείνη στις περισσότερες εξόδους της Ελένης Φουρέιρα, είχε στο πλευρό της τον γοητευτικό εφοπλιστή Λυκούδη.

Ο Σαμαράς την πήρε τηλέφωνο σε έξαλλη κατάσταση και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής της είπε βαριές κουβέντες.

Πηγή : rodosalarm.gr

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com