Πως να διαφημίσετε την Ελλάδα με 25 €!

2013-03-21 19:03

Το είχαμε ξαναγράψει στη σελίδα μας, για εκείνο το περίφημο flash mob που είχε φτιάξει στο Λονδίνο, η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, που η κατακραυγή απο τον κόσμο αναγκάσε το υπουργείο πολιτισμού να το κατεβάσει απο το youtube. Για αυτή την αηδία λοιπόν πληρώσαμε οι έλληνες φορολογούμενοι 70.000 €!

Δείτε τώρα πως μπορείτε να διαφημίσετε την Ελλάδα με όμορφο τρόπο μόνο με 25 €!

Κάποιοι κοστολογούν με αμύθητα ποσά μια διαφημιστική καμπάνια για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Εμείς καταφέραμε να αποδείξουμε πως μόλις με 24,70 ευρώ και ιδέες ανεκτίμητες, μπορείς να κάνεις θαύματα!

Τόσα είναι τα χρήματα που χρειάστηκαν οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, για να γυρίσουν μια φρέσκια διαφήμιση για την Ελλάδα. Γιατί αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ανθρώπους με όνειρα και ιδέες. Κι εμείς είμαστε υπερήφανοι που τους έχουμε στο πλευρό μας...

Το διαφημιστικό αυτό, γράφτηκε στα πλαίσια του μαθήματος της διαφήμισης. Η έμπνευση των σπουδαστών, προήλθε από την αγάπη για την πατρίδα τους και την πεποίθησή τους ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου.

Cast: Αργύρης Γιαμάλογλου, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Αντωνία Κατσή, Μάτα Κεχαγιά, Γιώργος Λουρωτός, Γιούλη Μακρή, Άγγελος Μπαμπάλας, Μάνος Μπάρτης, Κωνσταντίνος Παλίλης, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Γκόλφω Σταυρακέλη, Θάλεια Τζίμκα.

Created by: Βαρβάρα Βουτσινά, Αργύρης Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Δάμπαλη, Αγγελική Δρίτσα, Κάτια Ευστρατίου, Γιάννης Κιρλής, Πάρης Κλαρνέτατζης, Άννα Κοντονίκα, Ελίνα Λαγουδάκη, Εύη Μαραγκουδάκη, Μάνος Μπάρτης, Νεκτάριος Μπουτεράκος, Κωνσταντίνος Παλίλης, Ελένη Πέτσα, Φαίη Ρουμελιώτη, Χρήστος Χαρακόπουλος.

Music: Γιάννης Μιχαήλ

Montage: Παναγιώτης Καποδίστριας

Special thanks: Αντιγόνη Πόμμερ

Produced by: εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

Directed by: Παναγιώτης Καποδίστριας

Credits:
Απόσπασμα από την ταινία της Twentieth Century Fox: "Αλέξης Ζορμπάς"
Απόσπασμα από την ταινία της IMAX: "Ελλάδα, μυστικά του παρελθόντος"
Απόσπασμα από το κανάλι του YouTube "tripios": "Κέρκυρα - Ελλάδα"

 

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com