Ποιος είναι ο ιδρυτής του Megaupload;

2012-01-30 21:53

Ο Kim Schmitz, ιδρυτής του Megaupload ή αλλιώς γνωστός με το ψευδώνυμο «Kim Dotcom,» συνελήφθη έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Η.Π.Α., για πειρατεία και κατάχρηση πνευματικών δικαιωμάτων για έργα τρίτων που ανέρχονται σε 500 εκατομμύρια δολάρια. Ο Schmitz συνελήφθη από την αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία εντός της έπαυλής του.

Όπως δήλωσαν οι αρχές η σύλληψη δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση.

Το Megaupload ιδρύθηκε το 2005. Η ιστοσελίδα επέτρεπε τη διανομή περιεχομένου και κοινής χρήσης αρχείων, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ηλεκτρονικών βιβλίων. Το Megaupload ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Σε μια στιγμή ήταν στη θέση 13 της λίστας των πιο πολυσύχναστων ιστοσελίδων. Το site έχει περίπου 50 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από τη glamorous ζωή του Kim Schmitz, αλλά και φωτογραφίες από την κατάσχεση των πολυτελών αυτοκινήτων του. Τα συμπεράσματα δικά σας…

https://www.secnews.gr/archives/37759

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com