Ποιοι κρύβονται τελικά πίσω από τις δολοφονίες των Λαζαρίδη-Μαυρίκη;

2012-01-06 15:20

Πηγή : www.gossip247.gr

d0cc6fe7fd54d2ec2602ebd018c527a8_L

 

Πολύ κοντά στον εγκέφαλο που οργάνωσε τα τρία μεγάλα συμβόλαια θανάτου των δολοφονηθέντων Μπάμπη Λαζαρίδη, Γεράσιμου Μαυράκη και Αριστοτέλη Γιαγιά είναι οι αστυνομικές αρχές. Οι άντρες της Ασφάλειας ύστερα από έρευνες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τον άνθρωπο που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις δολοφονίες των τριών αντρών! 

 

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ερευνών φαίνεται πως έφτασαν σε έναν επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος είχε πάρει την εντολή να εκτελέσει εν ψυχρώ τους τρεις άνδρες, έναντι αδράς αμοιβής...Ο κακοποιός είναι ένας σκληρός Αλβανός, είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του καθώς ήταν ο κατάλληλος να βρει τους μισθωμένους δολοφόνους αλλά και να σχεδιάσει τις επικίνδυνες αποστολές σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. Μάλιστα, τα ποσά με τα οποία πληρώθηκε ο εγκέφαλος για τα τρία συμβόλαια θανάτου ήταν τεράστια. Αγόρασε πολλά ακίνητα και παντού συστηνόταν ως εισοδηματίας αφού εισέπραττε ενοίκια από τις επενδύσεις του. Τον τελευταίο καιρό αισθανόμενος δε πως κινδυνεύει, φρόντισε να σβήσει τα ίχνη του και να φύγει υπό άκρα μυστικότητα από την Ελλάδα.

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν στοιχεία για τον άνθρωπο που είναι ο συνδετικός κρίκος των τριών δολοφονιών. Σύμφωνα με τις ιδιωτικές αρχές, ο Αλβανός κακοποιός ποτέ δεν έπιασε όπλο στα χέρια του, ωστόσο ήταν παρόν στα συμβόλαια θανάτου τα οποία και είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας.