Ομάδα θεραπείας

2014-01-27 18:25

ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

   

Λόγος: Σε περιόδους που δοκιμάζονται τα όριά μας είναι σημαντικό να αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού μας και των βαθύτερων επιθυμιών μας. Όσο περισσότερο γνωρίζουμε, αποδεχόμαστε και καταλαβαίνουμε τον εσωτερικό μας κόσμο τόσο ευκολότερο είναι να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας και να την κάνουμε πιο ευχάριστη.  

Σκοπός: Να δοθεί σε κάθε μέλος η ευκαιρία για ενίσχυση αναλυτικής σκέψης, επαφής με το συναίσθημά και διαπραγμάτευσης των προσωπικών ρόλων. Η ομάδα μας διευκολύνει να αναγνωρίσουμε πώς μας βλέπουν οι άλλοι και με ποιά φίλτρα βλέπουμε εμείς τους άλλους. Μπορούμε έτσι να συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειές μας. 

Τρόπος διεξαγωγής: Μέσω της ανταλλαγής απόψεων, της συναισθηματικής κατάθεσης και των βιωματικών παρεμβάσεων θα διερευνήσουμε τρόπους για να εξελιχθούμε με σεβασμό σε προσωπικούς ρυθμούς αλλά και στη ροή της ομάδας. 

Σε ποιους απευθύνεται: Σε ενηλίκους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους σε ομαδικό πλαίσιο.

 

Συχνότητα:                                        Ανά 2 εβδομάδες συναντήσεις της 1.5 ώρας

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Τετάρτες 7:00μμ-8:30μμ  

Ημερομηνία έναρξης:                        Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τόπος διεξαγωγής:                            Ειρήνης 68, Αγ.Παρασκευή, Αθήνα, 153 41

(πλησιέστερο μετρό Νομισματοκοπείο).

 

Συντονίστρια: Ειρήνη Πική, PhD (Cand.), MA, BSc, Ψυχολόγος.

 

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ ανά συνάντηση/ 80 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, μία τουλάχιστον ατομική συνάντηση ανά μέλος κόστους 40 ευρώ, πριν την έναρξη της ομάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/ και δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλ. 2106084499, 6937132921, email: eirini.piki@gmail.com

 

* Σημ.: Μικρός αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com