Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα!

2013-02-09 00:36

Επειδή θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα! Τρεις κακοποιοί με διασύνδεση με τρομοκρατικές οργανώσεις (έτσι λένε τουλάχιστον δεν το γνωρίζω), που λήστεψαν τράπεζα και είχαν όμηρο έναν αθώο πολίτη με βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ), κοινούς παραβάτες του ποινικού κώδικα, ληστές και απαγωγείς, πάνε τους βγάλουν και ήρωες!

Ο πατέρας του ενός, λέει ότι ο γιος του είναι αναρχικός, όπως όλη οι οικογένειά του, επειδή έχουμε μπλέξει τη βούρτσα με τη σκούπα, οι κανονικοί αναρχικοί, μερικούς από τους οποίους είχα την τύχη να γνωρίσω και να μιλήσω μαζί τους, είναι ΚΑΤΑ της βίας και ΚΑΤΑ των καταστροφών των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Άντε γιατί πολλοί (γιαλαντζί αναρχικοί) μαζευτήκατε εδώ πέρα. Πολύ αμφιβάλω εάν ξέρετε τι σημαίνει αναρχία και αναρχικός.

Εντάξει τους έδειραν, είναι ενάντια στη νομοθεσία και κακώς, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι, εάν το είχαν κάνει στην Αμερική, ή στην Γερμανία, ή στην Ρωσία, τώρα θα ήταν νεκροί και αν όχι νεκροί βαριά τραυματισμένοι.

Βγαίνει η μητέρα του άλλου και λέει ότι είναι υπερήφανη για το καμάρι της ! Εδώ έρχεται η λαϊκή παροιμία «Κατά μάνα κατά κύρη........» Είναι περήφανη που λήστεψε δύο τράπεζες και απήγαγε έναν αθώο άνθρωπο, κανονικά θα ήταν πιο περήφανη εάν είχε σκοτώσει και κάνα δύο, τι να πεις τώρα;

Ποιος μπορεί να αρνηθεί, μετά από αυτές τις δηλώσεις ότι "Όλα ξεκινούν μέσα από την οικογένεια"; 

Ο Ανωβριλησσιώτης

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com