Η τούρτα της Rihanna!

2012-02-20 21:59

Πηγή : bizznews.gr

rihanna b-day

Έγινε 24 χρονών!

Η νεαρή τραγουδίστρια από τα νησιά Barbados, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις τα επτά χρόνια που βρίσκεται στη δισκογραφία τόσο με τη φωνή της όσο και με την εμφάνισή της.

Στα επαγγελματικά της, είδε την καριέρα της να απογειώνεται καταφέρνοντας να κερδίσει μέχρι στιγμής πέντε American Music Awards, έξι Grammy Awards, 18 Billboard Music Awards και πουλώντας 71,2 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως!

Όσον αφορά τα προσωπικά της δεν στάθηκε και τόσο τυχερή. Η σχέση της με τον Chris Brown κατέληξε στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό. Τα χρόνια όμως πέρασαν και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι το ξεπέρασαν, και έτσι ο Chris παρευρέθηκε στο γενέθλιο πάρτι της (κάτω από άκρα μυστικότητα).

Άραγε είναι ξανά μαζί ή όχι; Πάντως ο ίδιος της ευχήθηκε και μέσω twitter γράφοντας της: ''Happy Βirthday Robyn'', όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας.

Ενόψει γενεθλίων η Rihanna, έβαλε στο Twitter το τραγούδι της ''Birthday cake'' στο οποίο φημολογείται ότι θα συμμετέχει και ο Chris Brown σε ένα remix του. Είναι αυτό που λέμε τα θέλει ο κώλος σου!

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com