Είναι το πρόγραμμα κρυπτογράφησης Truecrypt άλλη μία παγίδα της CIA?

2012-03-30 16:41

Η σουίτα Truecrypt αποτελεί μία απο τις πιο ισχυρές αυτή την στιγμή εφαρμογές κρυπτογράφησης δίσκων και δεδομένων  διαθέσιμη στο Διαδίκτυο και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Η εφαρμογή Truecrypt  έχει καταξιωθεί στους ειδικούς ασφάλειας και προστασίας δεδομένων ως η πλέον ισχυρή σουίτα κρυπτογράφησης που ουσιαστικά παραμένει μέχρι και σήμερα αδύνατο να σπάσει.  Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που θεωρούν οτι η εν λόγω εφαρμογή είναι άλλη μια «παγίδα» των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (CIA/NSA).

Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές σε ιστοσελίδες του εξωτερικού από ειδικούς στην ασφάλεια και ιδιωτικότητα των δεδομένων υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που αποδυκνείουν οτι η εφαρμογή Truecrypt κάθε άλλο παρά «αθώα» είναι. Σύμφωνα με τους «συνωμοσιολόγους» λοιπόν τα δεδομένα που είναι γνωστά μέχρι στιγμής για την εφαρμογή και επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες τους είναι τα παρακάτω:

Περισσότερα: https://www.secnews.gr/archives/43343

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com