Αίσχος! Μέλος γνωστού συγκροτήματος προσεγγίζει ανήλικους στο Facebook!

2012-04-26 16:24

facebook child 300    Μέλος γνωστού συγκροτήματος προσεγγίζει ανήλικους στο Facebook ή μια καλοστημένη απάτη εναντίον του? Το SecNews έγινε αποδέκτης μιας συγκλονιστικής καταγγελίας πρίν από λίγο η αξιοπιστία της οποίας όμως είναι υπό έλεγχο. Είναι γνωστή η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα της παιδικής πορνογραφίας, επιθυμώντας να εκθέσουμε και να στηλιτεύσουμε οποιονδήποτε τραυματίζει αθώες παιδικές ψυχές για να ικανοποιήσει τις άρρωστες σεξουαλικές του ορέξεις. Σύμφωνα με αναγνώστη της ιστοσελίδας  (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση της συντακτικής ομάδας, δεν κοινοποιουμε αλλά προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την στιγμή) <…>

μας ενημέρωσε οτι μέλος γνωστού ελληνικού συγκροτήματος προσεγγίζει ανηλίκους στο Facebook με σκόπο την αποπλάνησή τους. Πιο συγκεκριμένα η πληροφορία αναφέρει  σημαντικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την καταγγελία (η ακρίβεια της οποίας ελέγχεται), το μέλος γνωστόυ ελληνικού POP συγκροτήματος προσέγγισε 14άχρονο αγόρι, όπως μας αναφέρει ο αποστολέας του e-mail. Οι υποτιθέμενοι διάλογοι του 14άχρονου με τον 32άχρονο τραγουδιστή εντοπίστηκαν (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία) από την αδερφή του ανηλίκου, αφού όπως αναφέρει «η οικογένεια παρατήρησε οτι έλειπε πολύ συχνά από το σπίτι χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το που βρισκόταν».

Παραθέτουμε δείγμα του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ διαλόγου (έχουμε αποκρύψει τα στοιχεία του τραγουδιστή μιας και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαιώση από τις αρχές για το συμβάν και συνεπώς δεν μπορούμε να εκθέσουμε συγκεκριμένα πρόσωπα):

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com