Έξαλλη η Διαβάτη: Αρνήθηκε να πάρει βραβείο και τα «έχωσε» στον Ρουβά

2014-12-09 15:48
 

Ανέβηκε στο βήμα για να παραλάβει το βραβείο της, αλλά τελικά όχι απλά δεν το παρέλαβε, αλλά ξέσπασε κιόλας κατά του Σάκη Ρουβά, χωρίς να τον κατονομάσει. Ο λόγος για …

 

την γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό, Χρυσούλα Διαβάτη η οποία κλήθηκε να πάρει την Τιμητική Διάκριση Διεθνούς Ρεπερτορίου που της απονεμήθηκε για τον ρόλο της στην παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν» κατά τη διάρκεια των Βραβείων Θεατρου και Μουσικής και των Βραβείων Κάρολος Κουν που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το απόγευμα.

Ωστόσο η κ. Διαβάτη ανέβηκε στο πόντιουμ των βραβείων κι από εκεί ξέσπασε. Η γνωστή ηθοποιός χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτόν «φωτογράφισε» τον Σάκη Ρουβά, που τιμήθηκε με το Βραβείο Αρχαίου Δράματος.

Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται ότι ο χώρος της υποκριτικής έχει γίνει πλέον ξέφραγο αμπέλι κι ενώ η ίδια έχει καταθέσει την ψυχή της 50 χρόνια στο επάγγελμα, αισθάνεται ότι αυτό δεν προφυλάσσεται, καθώς «όλοι πια έχουν γίνει ηθοποιοί», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η ίδια έκανε λόγο για «αστυνομία θεάτρου» που πρέπει να «συλλαμβάνει» όσους δεν ανήκουν αμιγώς στον χώρο του θεάτρου κι όμως ασχολούνται με την υποκριτική. Στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής χωρίς να παραλάβει την διάκριση.

Πηγή : www.trelokouneli.gr

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com