«Ο Βενιζέλος είπε στον Κουρουμπλή να ανατρέψουν τον Παπανδρέου»

2015-01-20 14:55

«Ο Βενιζέλος είπε στον Κουρουμπλή να ανατρέψουν τον Παπανδρέου»

Στις καταγγελίες περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο επανέρχεται ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β” Αθήνας, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5, ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του κ. Βενιζέλο προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και μετά να «πάρουν» το κόμμα από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρχιμάκης είπε: «Όταν ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο και προσπαθούσα να πείσω τον Κουρουμπλή να ψηφίσει, για να πάρουμε τη δόση των 9 δισ. και να μην υπάρχουν προβλήματα τα Χριστούγεννα, ο κ. Βενιζέλος ήρθε και μου είπε να καθίσω πιο πέρα και κάθισα και τον άκουσα να λέει στον κ. Κουρουμπλή: “Ψήφισε, για να του πάρουμε το κόμμα”.

Βεβαίως το άκουσα και μου το επιβεβαίωσε ο κ. Κουρουμπλής. Δεν υπήρχε λόγος να διαγραφεί βουλευτής, υπήρχε πλεόνασμα βουλευτών και μπορούσε κάποιος να έχει μια διαφορετική άποψη. Ο νόμος θα πέρναγε. Αλλά μη λέει ο κ. Βενιζέλος ότι ο Παπανδρέου τους διέγραψε. Ήμουν παρών και στο περιστατικό που είπε στον κ. Παπανδρέου στο γραφείο του να τους διαγράψει».

Πηγή : www.tribune.gr

 

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com