[Αποκλειστικό] Επίθεση αλλοίωσης στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου από τον ExtAsY!

2012-01-29 22:02

 

Επίθεση αλλοίωσης της ιστοσελίδας του Πανιωνίου πραγματοποιήσε ο γνωστός 15χρονος Έλληνας hacker «ExtAsY» σε συνεργασία με τον πρωτοεμφανιζόμενο «et3rn4l 0bliv1on». Σύμφωνα με πληροφορία που κοινοποιήθηκε από άγνωστο στο e-mail επικοινωνίας του SecNews, οι δύο hackers προχώρησαν σε συντονισμένη επίθεση εναντίον της κεντρικής ιστοσελίδας του Πανιωνίου, επιτυγχάνοντας αλλοίωση εσωτερικού συνδέσμου της ιστοσελίδας. 
 
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης  ιδρύθηκε το 1890 όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το SecNews, οι hackers απέκτησαν πρόσβαση αφού εντόπισαν κωδικό πρόσβασης χρήστη της ιστοσελίδας με αυξημένα δικαιώματα. Οι «ExtAsY»  και «et3rn4l 0bliv1on» απέκτησαν πρόσβαση μέσω του χρήστη με username: press@Panionios.gr εντοπίζοντας με ιδιαίτερη ευκολία των κωδικό του [σ.σ. πιθανολογούμε είναι ο χρήστης σχετικα με δελτία τύπου και ανακοινώσεις]. Εν συνεχεία ο «ExtAsY» προχώρησε σε αλλοίωση εσωτερικού συνδέσμου της ιστοσελίδας,αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στα παρακάτω Screenshots:
 
 

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com