[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Ο 13χρόνος hacker dionuchc συνεργάστηκε με τους Έλληνες Anonymous και αποκαλύπτει πώς τον εντόπισαν!

2012-07-06 19:06

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Παρασκευή Ιουλ 6, 2012 στην Κατηγορία SecNews Rapid Alert [SRA]

13hacker [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Ο 13χρόνος hacker dionuchc συνεργάστηκε με τους Έλληνες Anonymous και αποκαλύπτει πώς τον εντόπισαν!Νέα αποκάλυψη που θα συζητηθεί, κοινοποίηθηκε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail επικοινωνίας του SecNews, αναφορικά με τον Έλληνα 13χρόνο hacker dionuchc που πρόσφατα συνελήφθει από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν στην συντακτική ομάδα του SecNews, ο 13χρόνος hacker (για τον οποίο υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το γνωστικό του επίπεδο), μετά την σύλληψή του έβαλε στόχο ζωής να ανακαλύψει με οποιονδήποτε τρόπο πώς  ακριβώς εντοπίστηκαν τα ίχνη του από τις αρχές. Σε αυτή του την προσπάθεια, συνεργάστηκε όπως αναφέρει η πληροφορία με τον στενό πυρήνα των Έλληνων υποστηρικτών των Anonymous. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του ήταν <…>

συγκλονιστικά.

Ο 13χρόνος Έλληνας hacker dionuchc (αυθεντία στο χώρο του hacking σύμφωνα με κάποιους) εντόπισε ότι έτερος hacker, μέλος της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής (σ.σ σχετιζόμενη σελίδα με αυτή πρόσφατα σταμάτησε την λειτουργία της) προχώρησε σε ανώνυμη καταγγελία εναντίον του στις αρχές για παραδειγματισμό (!) αλλά και με στόχο να συνετιστεί (!) ο 13χρόνος. Ο λόγος που έκανε κάτι τέτοιο ο έτερος hacker ήταν γιατί ο 13χρόνος παινευόταν για τις δυνατότητές του(!). Μάλιστα σε πρόσφατη δήλωσή του, υποστηρικτής των Ελλήνων Anonymous επιβεβαιώσε τα αποτελέσματα της έρευνας του 13χρονου, ο οποίος με τις απαραίτητες τεχνικές (όπως μας αναφέρουν) έφτασε στην άκρη του νήματος και κατόρθωσε να εντοπίσει τα ίχνη αυτού που τον είχε υποδείξει στις αρχές.

Στην καταγγελία που έχει η συντακτική ομάδα του SecNews στην διάθεσή της, κατονομάζετε πλήρως με τα ακριβή του στοιχεία ο έτερος hacker, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα έχει συλληφθεί για αντίστοιχες υποθέσεις από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η καταγγελία συνοδεύετε από Screenshots και διαλόγους που παρουσιάζουν τον 13χρόνο να δέχετε απειλές ότι θα καταγγελθεί στην δίωξη, ενώ υπάρχουν και σχετικές του παρακλήσεις ώστε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο από ένα 13χρόνο παιδί που βρέθηκε σε μία άσχημη κατάσταση και που ίσως οι αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες, μιας και όπως διαπιστώνετε ίσως ο 13χρονος ήταν το θύμα και όχι ο θύτης.

Το SecNews δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν τα στοιχεία αυτά αποτελούν προιόν αλλοίωσης ή είναι αληθή και κατα συνέπεια δεν μπορούμε να τα μεταδώσουμε. Παραθέτουμε ένα εκ των Screenshots που έχει το SecNews στην διάθεσή του:

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com