[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Δίωξη εναντίον μελών των Ελλήνων Anonymous για την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων

2012-09-25 23:44

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Σάββατο Σεπ 22, 2012 στην Κατηγορία SecNews Rapid Alert [SRA]

Anonymous Wallpaper by ipott11 150x150 [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Δίωξη εναντίον μελών των Ελλήνων Anonymous για την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων (+Upd 1)Δίωξη και δικαστική διερεύνηση διατάχθηκε αυτεπάγγελτα σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του SecNews εναντίον μελών των Ελλήνων Anonymous πριν από λίγο. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες του SecNews που μεταδίδουμε, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κινήθηκε αυτεπάγγελτα για τον εντοπισμό μελών των Anonymous και συγκεκριμένα των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων Έλληνα υπηκόου με καταγγελίες για <…>

παραβατική συμπεριφορά. Θυμίζουμε ότι οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous πριν από μερικές ώρες είχαν δημοσιοποιήσει στοιχεία προσώπου που τον παρουσίαζαν εμπλεκόμενο σε προσέγγιση ανηλίκων. Ο αρμόδιος εισαγγελέας όμως μάλλον είχε διαφορετική άποψη και σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή του προχώρησε σε άμεση διώξη των εμπλεκομένων για την κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Όπως είχαμε αναφέρει στο σχετικό μας άρθρο, δημοσιοποιήσεις στοιχείων πρέπει να γίνονται μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ερευνών από τις αρχές, μιας και ενέχει ο κίνδυνος σοβαρού λάθους. Στο άρθρο μας είχαμε κρατήσει τις σχετικές αποστάσεις και είχαμε αποκρύψει πλήρως τα στοιχεία του προσώπου που παρουσίαζαν οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous μέχρι να υπάρξει όπως αναφέραμε επίσημη ανακοίνωση των αρμόδιων αρχών.

Ο φάκελος έχει προωθηθεί ήδη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την ένδειξη του κατεπείγοντως,  η οποία και ως οφείλει θα προχωρήσει στις σχετικές έρευνες και άρσεις απορρήτου για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σας ενημερώσουμε με επόμενή μας ανάρτηση.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com